Categorii
Cosul tau

Returnări

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna sau schimba.

Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede urmatoarele: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014. (Transportul re retur este suportat de client, noi va inapoiem intreaga suma pe care ati achitat-o la primirea comenzii)

IMPORTANT DE STIUT:

- va rugam verificati produsele inainte de a le folosi. Produsele folosite nu se pot returna sau schimba.

- in cazul in care doriti sa schimbati un produs cu alt model: completati formularul de mai jos, apoi trebuie sa trimiteti produsul pe care doriti sa-l schimbati, prin orice firma de curierat (produsul trebuie sa contina toate ambalajele originale, lipsa acestora duce la refuzarea returului) catre noi. Platiti transportul coletului in momentul in care predati coletul curierului (coletele cu plata la noi vor fi refuzate). Dupa ce receptionam produsul si-l verificam, trimitem noul produs catre dvs.

PAȘII DE URMAT PENTRU A FACE UN RETUR::

- produsul trebuie sa fie insotit de ambalajul original.

- OBLIGATORIU sa fie ambalat intr-o folie/punga suplimentar pentru a nu fi lipite etichete de catre curier direct pe ambalajul original al produsului (retururile care nu sunt ambalate suplimentar, care au etichete sau banda adeziva lipite direct pe ambalajul original vor fi REFUZATE).

- il expediati prin orice firma de curierat (FAN CURIER, URGENT CARGUS, DPD, NEMO Expres etc.) catre noi, la adresa: sos.Morarilor nr.1, cladirea C6 (Postavaria Romana), sector 2, Bucuresti, numar de contact 031.433.65.00.

- IMPORTANT: achitati transportul catre noi in momentul in care predati returul curierului (coletele ce vin cu plata la noi, vor fi refuzate).

- rambursarea banilor se face in contul IBAN comunicat de dvs. in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care intram in posesia returului.

NU TRIMITETI RETUR DACA NU ATI COMPLETAT FORMULARUL DE MAI JOS SAU NU NE-ATI CONTACTAT LA 031.433.65.04

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Captcha
Am citit și sunt de acord cu Termeni si Conditii
Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.